Testat : Rislone Bränsletillsatser

Nu har jag testat Rislone bränsletillsatser länge nog för att verkligen säga att det är skillnad på förbrukningen tack vare dem.

Jag märkte en skillnad direkt, men för stor skillnad för snabbt, så jag avvaktade lite och fortsatte att testa och jämföra.

Testat : RISLONE Hy-per Petrol Complete Fuel System Treatment

Och nu känner jag verkligen att jag kan säga bestämt att Rislone gör skillnad, iallafall en tydlig skillnad när det kommer till bränsleförbrukningen.
Nej det kompenserar inte för kostnaden av en flaska Rislone men om det gör en märkbar skillnad på förbrukningen så ska det ju betyda att det har all den andra effekten som de främst säger.

Nu körde jag visserligen mest landsväg.
Men landsväg, inte motorväg.
En trafikerad landsväg med vägarbeten, så det var knappt att jag hade farthållaren igång, som jag alltid annars har på motorvägen.

Sen när jag var framme i Osby på ”End of Summer” bilträffen så krypkörde jag lite och sen raka vägen hem, då motorväg med farthållare.
Sen tror jag att jag inte har kört mer med bilen här hemma.

Så den senaste körningen sedan den senaste takningen var den halva tank bensin som gick åt på Malmö-Osby-Malmö sträckan.

En 2+ ton bil med 5 liters V8a.
22 år gammal bil.
En lyxbil där det absolut inte är någon prioritering att den ska dricka lite bensin.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir Pierre (@sirpierre.se)

Och jag fick ett snitt på UNDER 1 liter milen!
Detta är alltså en bil som dricker strax under 2 liter/milen i stan och som minst 1,5-1,6 liter/milen ”blandad körning”.

Här är de officiella siffrorna

Bränsleförbrukning 
Stad
18,9 l/100km
Landsväg
8,8 l/100km
Blandad
12,7 l/100km

Och vi vet ju att det aldrig stämmer.
Man kan minst lägga till 30% och hos Mercedes oftast ännu mer.

Så att min 22 år gamla bil (visserligen bara 8000 mil) dricker som den ska göra enligt de officiella siffrorna och till och med mindre i stan, det imponerar på mig!

Och ja jag tror ju absolut att den dricker de där 0,88 eller mindre om man skulle mäta under motorvägskörning i 110km/h med farthållare.

Ja jag hällde i en flaska RISLONE Hy-per Fuel Injector Cleaner precis innan jag körde till Osby, men det ska ju hålla i sig och jag tycker att bilen rent allmänt dricker mindre sedan jag började med dessa tillsatser

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x