Xzibit – Play This At My Funeral

** Helt okej låt.
Känsligt ämne..

Det är kanske en sådan sak som man fullt normalt tänker på ibland, vad för låtar som ska spelas på ens begravning.
Skrockfull som jag är så har jag inte velat tänka på det, men det är något väldigt viktigt, speciellt för mig som älskar musik.

Och det jag främst minns från min pappas begravning var att de spelade en låt fel, trots att jag gav dem låtarna på USB minne och mailade dem till begravningsbyrån också.
Så det jag sitter och tänker på där under tiden som alla sitter och gråter i kyrkan är att de spelade fel låt..
Men annars så var allt så bra som det kunde vara på en begravning.

Och min familj berättade för mig när jag låg på sjukhuset att de hade räknat med att jag skulle dö, såpass att de hade pratat om vad för låtar de skulle spela på min begravning.
Och det gjorde ju mig nyfiken såklart, så jag frågade vilka låtar de kom fram till, jag frågade min lillabror och lillasyster detta, brorsan kom inte ihåg och ville inte prata om det och syrran sa någon Frank Sinatra låt.
Jag frågade varför de valde den låten och då säger min syster ”men det är ju självklart, du sjunger ju alltid den låten”, och jag säger ”nej det gör jag ju inte alls.. ”
Sen pratade vi inte mer om det.

Nu minns jag inte vilken låt syrran sa att de hade valt/tänkt välja, men det fick mig ännu mer att känna att det är viktigt för mig att själv välja vilka låtar det skulle vara.

Jag vill egoistiskt tro att det skulle ju vara jättelätt att välja 3 ”Pierre-låtar” för dem som känner mig, men det är inte ens lätt för mig..

Jag har tänkt skapa en spellista på Spotify med de låtar jag hade kunnat tänka mig och sen då filtrera efter hand, men nej.. jag är för skrockfull..
Och som våg så har jag för stor beslutsångest.

Men jag tänker ju direkt på att det får vara någon J Dilla låt och någon Kaah låt, och ja sen får det väl vara en Frank Sinatra låt faktiskt.

Rent allmänt så tycker jag att man ska hålla allt annat än positiva tankar borta från universum, men jag tycker också ändå att man kanske ska planera sånt här.. Skriva testamente, och välja sina sista låtar..

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x