Dagens Garage : SSR Performance

Jag fick precis en fråga som inte alls var dum men som jag bara har ett dumt svar på.

Måste fråga en dum fråga Pierre😂

Hur fan gör du med dina bilar när du skall åka in till stan eller annan plats dom är överbefolkad med bilar och människor, alltså jag ställer mig längst bort alltid men det står alltid nåt jävla kötthuvud nära.. Anledning till att jag frågar är väl för att jag bryr mig mycket om bilen och tycker man ser lite smårepor som man inte observerat innan osv🙈
Är det bara att gilla läget och fatta att man inte kommer ha en ”perfekt” bil om man inte har den stående i ett garage..

Och där har jag inte bara 1 utan 2 perfekta ”dumma” exempel.
Jag har två bilar som är så fina att jag inte vågar köra med dem om det finns minsta lilla risk att jag behöver parkera bilen utan att jag står vid bilen.

Som t.e.x bara idag så fokuserade jag på att få bort fåglar från min parkerade bil istället för att njuta av god mat och av gott sällskap av två goda vänner..

Men ja, djuren kommer vi inte ifrån, dagligen så har jag problem med någon idiotgranne som har 2 ”utekatter” som lever på parkeringsplatsen och extrem fågelskit.
(Varför har man katter som husdjur om man inte ska ha dem hemma!??!!!)

Det ”riktiga” problemet är just det att andra människor har noll respekt för andras ägodelar, och ännu värre att de medvetet vill förstöra det som någon annan uppenbarligen bryr sig om.

Den där ”roliga” klassikern där någon ”vän” ska ”råka” trampa på dina skor när han ser att du har nya skor på dig har nog de flesta varit med om nån gång i livet.

Och ni som är rädda om era bilar och som då medvetet parkerat längst bort från ingången för att få stå i fred har ABSOLUT någon gång kommit ut där någon familjebil har ställt sig onödigt nära er bil, bara för att jävlas.

Och det är tyvärr en sådan värld vi får acceptera…
Andra människor har ingen respekt för dina saker, och om du tydligt är mån om dina saker så vill andra människor förstöra din glädje.

Så vad är lösningen på detta om man vill hålla sin bil fläckfri?
Att ”bara” ställa den i ett garage är inte den optimala lösningen.

Min stackars Gröna Corvette står jättedammig med platta däck.. inte alls vad jag skulle kalla en Flawless bil..

Ja då är det nog bara SSR Performance i Tyskland som har tagit det till det ”extrema”.

 

WORLD’S MOST EXTREME GARAGE: NITROGEN SUPERCAR FACILITY

Kortfattat så är dessa bilar ”frysta” i tiden…

Snäppet ”bättre” än en ”luftbubbla” som jag skulle vilja ha i mina garage men som jag tyvärr inte har plats för.

För er som inte orkar kolla på hela onödigt långa videon så är det alltså ett kvävefyllt garage under jord som hanteras av robotar.

Det är här, i det kvävefyllda garaget som unika och ovärderliga bilar förvaras. Det finns bilar här som aldrig sett solen, som aldrig varit utomhus. (Foto: SSR)

Kväve/inget syre gör att bilarna åldras inte, gummi osv torkar inte.
Ja och sen så blir de rätt svåra att stjäla eller skada.

En unik pjäs i det kvävefyllda garaget. Alla bilar trasnporteras av och med robotar så de slipper nudda mark. (Foto: SSR)

Om/när bilarna flyttas runt så flyttas de också med automatik, så de rullar inte på sina hjul och motorerna startas inte för att de kan ju inte starta utan syre 😉

 

** För er som orkar kolla på hela videon så är hela stället verkligen imponerande

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x