Key & Peele | Substitute Teacher Mr Garvy

** Jag tycker att dessa sketcher är så roliga för att jag har varit med om något väldigt liknande.

Detta var i högstadiet, vi hade en Vikarie som bad oss skriva våra namn på en lista som han skickade runt, just för att sen bocka av och se så att vi alla var där.
Ja när han fick listan så var där ju fler namn på listan än elever i klassrummet, det kan ju ha hänt att jag och min vän Tomas hade råkat få med några extra namn 😉

Så för att ha koll så ropade läraren upp namnet på listan och så skulle vi räcka upp handen när han sa vårt namn.
Och ja, där var kanske mer än bara ett par st extra namn, så läraren blev rätt snabbt rätt trött på oss.

Och så till det roliga, när han tar sig förbi våra extra-namn på listan och är riktigt irriterad så ropar han upp mina klasskompisars namn, allt flyter på bra, och så kommer han till Håkan Ström, som sitter där och räcker upp handen, och vikaren blir riktigt arg och skäller ut oss och förklarar hur fel det är av oss att hålla på såhär osv osv osv, jag och Tomas asgarvar ju högt åt detta.
Tjejerna i klassen förklarar väldigt tyst och försiktigt att han heter faktiskt Håkan Ström och vi två skrattar så mycket att vi ramlar av stolarna tror jag.

Och stackars Håkan som inte blir trodd på att han verkligen heter Håkan Ström blir så arg och ledsen över vikariens mobbande att han börjar gråta och skriker ”JAG HETER FÖRFAN HÅKAN!!”….
Och där skrattade vi så mycket att vi lämnade klassrummet, och vikaren var så till sig att han avslutade klassen helt så alla fick gå.

Den lektionen var nog max 10 minuter lång hehe.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x