Dagens Tips : Fråga mig gärna om skor!

Jag förstår att det finns folk där ute som är rädda för att ”störa mig” med ”dumma frågor” kring sneakers.
Ni ska verkligen inte känna så.
Jag får minst ett tiotal jättekorkade frågor om sneakers varje dag, och jag svarar alla oavsett vad.

Så om du undrar över något så fråga mig mycket hellre än att du ska betala resell och bli blåst.

Sånt här ser och hör jag dagligen bland de icke insatta, och det förvånar mig fortfarande varje dag om hur folk inte vet hur man googlar eller bara jämför priser på olika sidor.

Just FarFetch framförallt har tydligen blivit så stort att så fort man söker efter en sko så hamnar man där, och sen så stannar folk på den sidan och bara antar att det är vad skor kostar idag.

Jag har framförallt hört och sett detta från föräldrar som vill köpa skor till sina barn.
Detta är ett stort problem till varför resell fungerar, folk är omedvetna och helt enkelt bara okej med att betala överpris.

Mitt råd rent allmänt när man ska köpa något har i alla år varit att köp så nära källan som möjligt, börja alltid med tillverkarens egna hemsida.

Men detta är något som väldigt få har anammat.
Det är absolut inte alltid att det är billigast via tillverkarens egna hemsida, men börja där iallafall, och sen jämför priser.

Nu är detta råd nästan helt meningslöst när det kommer till sneakers idag just pga reseller, men bli iallafall medvetna om retailpriset innan ni går med på att betala resell tycker jag ju då.
Men rent allmänt, man måste vara medveten och aktiv så att man alltid kollar pris på minst en sida om det inte är tydligt en auktoriserad återförsäljare (även då helst) eller från företaget själva (och även då ska man dubbelkolla)

Så fråga mig mer än gärna, hela mitt liv kretsar kring att sprida mina intressen vidare och lära ut om mina intressen, så jag VILL att ni frågar mig.

Och angående ”dumma frågor” så menar jag när främmande människor frågar mig om de kan få ett par skor gratis, av mina skor, osv osv.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x