* Då har jag ÄNTLIGEN fått äta och framförallt själv grilla äkta Kobe-kött direkt ifrån Japan!
MYCKET lättare att dela.. Kniven bara gled igenom.
Jag använde ingen marinad alls, Utan bara masserade in ytterst lite olivolja, Pepprade och precis innan jag slängde det på grillen så la jag på lite havssalt.
Vid detta laget så har jag redan grillat en massa.. En massa olika kött.
Och direkt när jag lägger på Kobe-köttet så märker man hur annorlunda det smakade..
Bara lukten gjorde mej riktigt hungrig.
Och det som förvånade mej mest kanske var hur SNABBT köttet blev klart!
Jag tror inte det tog mycket mer än en minut på varje sida innan köttet var perfekt.
Och smaken då.. Ja.. Speciellt.. Mycket.. Mycket saftigt.. Något av det bästa jag har ätit..
Absolut värt pengarna..
Men… Så.. Som vanligt..
Så fort jag lägger ut en bild på något på Facebook/Instagram, Så är det folk som tror att dom kan hänga ut mej som fejk, Dumförklara mej osv osv osv.
Oavsett om det är bilar, klockor, skor, smycken osv osv osv.. Ja allt som handlar om pengar..
Och nu.. Även mat…
Visst, Så fort jag checkar in på något matställe så blir det en massa diskussioner..
Men igår så slog det nog rekord.
Synd, För nu är denna kommande tråd det jag mest kommer att minnas med denna Valborg och förknippa med Kobe-kött.
För er som inte vet vad Kobe-beef är så har jag ett gammalt inlägg om det någonstans.. Som jag inte orkar leta upp..
Så jag bara slänger in en video istället.
UPDATE
Sjukt nog så fortsätter folk att må dåligt över hur jag lever,och gör allt dom kan för att försöka fälla mej
Du får nog importera en hel ko och en halv japansk by som kan intyga äktheten och en japansk mästerkock, så KANSKE dom tror på dig 😛 Så jäkligt gott ut iaf 🙂
Haha.
Ät det svårt att få tag på Kobe? Löste du det själv eller via butik.
Får man fråga om kostnaden? Sugen på att testa.
Uppdaterat, folk fortsätter tydligen må Dåligt över detta
Jepp, Iallafall ÄKTA Kobe är mycket svårt att få tag på.
Om du hittar en slaktare som verkligen kan få tag på äkta grejer så räkna med strax under 2000kr kilot.
Först och främst Pierre du verkar vara en bra kille innerst inne men tror seriöst du har nån typ av storhetsvansinne. Har följt liknande inlägg du gjort och det slutar alltid med att det är du som gör de grova påhoppen till slut för att man ifrågasätter din sk ”expertis” .
Känner inte dig och vet egentligen inte ett skit om dig som sagt och jag dömer inte men du behöver seriöst en reality check.
För övrigt bra blogg med en del intressanta inlägg.
Uppskattar din input faktiskt, ja trampar mej på tårna så blir det så ibland, man ska inte ge sej in i något man inte klarar av. Tackar 🙂
Va fan är det för fel på folk?
Man blir fan mörkrädd när man läser hur folk beter sig.
Visst man ska stötta svenska bönder men ibland så måste man köpa import.
Och jag förstår att du reagerar som du gör.
Följer Eddie Meduza´s dotter på fejjan och när hon postar nått så är det så många haters så man blir mållös.
[…] Dagens Notiser : Kobe-Biff / Wagyu-Kött […]