Jag skrattade åt Norges smör-problem.. Och nu har jag fått ett själv.
På sista tiden så har Mildas Extrasaltade smör ändrat konsistens och smak.
Jag var helt säker på att det var för att det är för kallt i min kyl.
Jag har satt den på 6 grader, Vilket är det varmaste, Men jag har INGET i kylen.. En kanna vatten, Ett mjölkpaket, Och ett smörpaket.
Så jag har flyttat om dessa smörpaket i kylen när jag först kunde eliminera att det bara var en engångshändelse att det var något fel på smöret.
Så.. Smöret har fått testa på varje hyllplan i kylen..
Still not good..
Och idag så insåg jag att det är inte bara jag som märkt av detta förändring.
En helt annan kyl, Som används flitigt.. Same same..
Så.. Milda har ändrat sitt recept…
Varför ska saker och ting alltid förändras??
Varför ändra på något som funkar??
Men det är väl som vanligt..
Säg att dom sparat in på något som gör att dom sparar 0.02 kr per paket som säljs..
Vilket säkert blir någon miljon om året som dom sparar in..
Skit i kunderna.. ”Dom ska vara glada att dom inte bor i Norge”..
Och så skrattar dom hela vägen till den årliga supefesten på jobb.
Medans jag får sitta här ensam i mitt kök och äta något som smakar margarin =(
Att det smakar margarin, är för att det är margarin (om jag minns rätt från shoppingturerna). Bara ut med dig i affären. Finns många andra goda varianter. Eller gör egen. Blir inte godare än så. Så kan du styra sältan och smaken.
Jag lagar inte ens mat.. Och du tror jag ska kärna smör?
haha kick-ass inlägg 🙂 Jag har gått över till Bregott Extrasaltat, prova det och säg vad du tycker. Om du ofta äter knäckebröd, rekommenderar jag Bregott Halvssalt.
Som tidigare kommenterat.. det är ju margarin. Bregott är det som gäller.