Jag har mitt i kylen. Lät det stå framme nu. Men funkade inte ändå. Man behövs visst röra käken en hel del när man äter choklad oavsett konsistens. Sånt tänker man inte på annars 😉
Ja det kan jag testa. Jag har testat en massa fina/dyra choklad. Men jag gillar inte när det är för mörkt. Visst Marabou är nästan bara socker. Men det är jag uppväxt på och det tycker jag om 🙂
Men Pierre choklad smälter ju så då behöver du ju inte tugga! 😉
Jag har mitt i kylen. Lät det stå framme nu. Men funkade inte ändå. Man behövs visst röra käken en hel del när man äter choklad oavsett konsistens. Sånt tänker man inte på annars 😉
Fattie ! ( Ironi )
Vilken choklad gillar du mest ?
Mvh
Marcus
Vet du vad… Helt vanligt Marabou mjölkchoklad.
Gott , nu vart jag sugen på det.
Ica har någon egen ekologisk choklad, från brasilien tror jag och 70 %
Den smakar väldigt bra ett tips bara.
Ja det kan jag testa. Jag har testat en massa fina/dyra choklad. Men jag gillar inte när det är för mörkt.
Visst Marabou är nästan bara socker. Men det är jag uppväxt på och det tycker jag om 🙂